Pravo na korišćenje Internet portala opštine Apatin imaju svi stanovnici opštine kao i svi oni građani čiji se izvodi nalaze u matičnim knjigama u Opštinskoj upravi opštine Apatin.

Internet portal Vam daje mogućnosti podnošenja zahteva za izvode iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih, izvode iz knjige državljana i stanje na finansijskoj kartici u Javnim preduzećima.

Nakon registracije administrator proverava Vaše podatke, i ukoliko su podaci validni, registracija se potvrđuje i možete se prijaviti na portalu sa korisničkim imenom i lozinkom koji ste ostavili prilikom registracije.


KAKO NARUČITI DOKUMENTA:

1. Registrujte se na ovom linku.

2. Nakon registracije administrator proverava Vaše podatke, i ukoliko su validni, Vaša registracija se odobrava najkasnije 48 sati nakon registracije.

3. Ukoliko je Vaša registracija odobrena, logujete se na portal sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom.

4. Nakon uspešnog logovanja, pojaviće se meni(Lični podaci, Finansijska kartica).

5. Ukoliko želite da naručite izvode kliknite na link Dokumenta i popunite formu za naručivanje dokumenata. Izvode možete naručiti i za lica sa kojima ste u srodstvu. Izvodi se šalju Post Express-om.

6. Nakon naručivanja, u roku od 24h, matičar će Vam odgovoriti, a odgovor možete videti kad se logujete na portal (Dokumenta > Pregled zahteva za dokumenta).

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
25°C 1007mb
24% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.