SO Apatin | Vesti
Nazad
PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN OTVORIO EVROPSKO PRVENSTVO U KUGLANJU ZA SLEPE I SLABOVIDE U BANJI JUNAKOVIĆ

30.05.2017

PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN OTVORIO EVROPSKO PRVENSTVO U KUGLANJU ZA SLEPE I SLABOVIDE U BANJI JUNAKOVIĆ

U apatinskoj banji Junaković otvoreno je 17. po redu Evropsko prvenstvo u kuglanju za slepe i slabovide.

Kuglaška nadmetanja počela su u ponedeljak 29. maja, a u utorak je održano svečano otvaranje manifestacije. Pored domaćina, reprezentacije Srbije na ovom prvenstvu nastupaju i nacionalne selekcije Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Rumunije, Mađarske, Češke, Nemačke i Poljske.

U ime domaćina, prisutne je pozdravio direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Junaković, dr Blagoje Marković i poželeo gostima prijatan boravak i kvalitetno sportsko nadmetanje.


Otvaranju 17. Evropskog prvenstva u kuglanju za slepe i slabovide, prisustvovao je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, koji je i otorio takmičenje poželevši učesnicima ugodan boravak u opštini Apatin. Pored Škrbića, otvaranju su prisustvovali  predsednik Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih, Petar Vranjković, predsednik IBSA-e, Sorin Lapadatu, sekretar Sportskog saveza opštine Apatin, Slobodan Bačić i proslavljeni bokserski as Dragomir Vujković, ispred Sportskog saveza Srbije.Manifestacija će trajati ukupno sedam dana, tačnije od 29. maja do 4. juna. Sponzori takmičenja su Apatinska pivaraNa eks i Knjaz Miloš, a medijski pokrovitelji 025info televizijaRadio Dunav i Radio Apatin.  

...POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI


Tekst :

Datum :e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
25°C 1007mb
24% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.